Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650484
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
11.03.2012 10:46 - Почина Полицаят на Годината, поръчан от син на Олигарх.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 6782 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
imageТова са снимки от хубавите години на пострадалият Полицай
А тук по-долу БЕ състоянието в болницата преди да почине:
imageimage

В събота вечерта е починал полицаят Цветан Младенов, който беше нападнат в нощта на 3 март, съобщиха негови близки.
Цветанов беше нападнат на излизане от дискотека на няколко метра от Народното събрание. След побоя той беше настанен в "Пирогов", където днес е починал. Полицаят е бил в кома. Служителят на реда работеше в столичното 4-то РПУ.

Преди дни близките на 41-годишния Цветан Младенов съобщиха, че синът на популярния петролен бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да пребият полицая пред бар "Текила" в нощта срещу 2 март.

Младенов е взводен командир в охранителна полиция в Четвърто РПУ. Той е бил Полицай на годината, след като през пролетта на 1998 г. задържа убиец секунди след въоръжен грабеж на чейнджбюро. Тогава Младенов кара мотор в спецзвеното "Сигма" и се озовава на бул. "Евлоги Георгиев" в момент, когато убиецът Александър Николов излиза от вече ограбеното обменно бюро "Джиро тръст", където е стрелял в касиерката и охранителя. Полицаят успява да задържи Николов, за което е отличен като Полицай на годината.

Георги Самуилов е шеф на петролната компания "Инса ойл". Фирмата се прочу, когато преди 2 години обяви, че ще съди шефа на митниците Ваньо Танов за нанесени щети от 600 хил.. лв. Преди това от митниците ги бяха обвинили, че фирмата е нанесла щети на държавата за 59 млн. лв.

Когато е нападнат в нощта срещу 2 март пред Народното събрание, Цветан Младенов е бил в отпуск и не е носил служебния си пистолет. След инцидента полицията е задържала бияча Цветан Петров от пловдивското село Куртово конаре. Той е вече регистриран за нанасяне на лека телесна повреда през 2006 г.

"Това, което чувам от хора, присъствали в бара, е, че е имало някакво спречкване между съпруга ми и сина на един виден олигарх. Това е синът на Георги Самуилов - Младен Самуилов. Той е бил с приятелката си, манекенката Руми Пеева. Заради нея се предполага, че е създадено въпросното напрежение, разказва съпругата на полицая. "Доколкото разбрах, Младен Самуилов се е подразнил, че мъжът ми танцува пред масата им. Вследствие на което свидетели са чули как той поръчва на охраната си да причакат мъжа ми, като си затръгва от заведението, и да го пребият", допълва тя.
www.dir.bg
 


Тагове:   убит полицай мвр,


Гласувай:
6



1. bgman13 - Не ти ли се струва странно,
11.03.2012 11:10
че човек може да бъде убит за такава глупост. Тоя дето го е убил, казваш е бил каратист. Значи е знаел, какво може да стане като удря еди как си. Значи това е преднамерено убийство. Защо след като е преднамерено убийство е извършено по такъв публичен начин, как така има и свидетели, дето са чули и какво е казал поръчителя?
Вече ти казах, че по абсолютно същия начин ми счупиха ченето на излизане от дискотеката. Изглеждаше като скандал в дискотеката, в който участваше и приятелят ми, но беше нагласена работа. Само едно от доказателствата за това което казвам, е че на мен ми счупиха ченето с един удар изотзад, а на него нищо му нямаше.
цитирай
2. анонимен - Относно Младенов
11.03.2012 18:12
Снимката не отговаря на човека за когото сте писал.Тази от болницата е на Цветан Младенов, но другата в цивилни дрехи -не.
цитирай
3. анонимен - трайко трайков
12.03.2012 08:31
Прави ми впечетление, че единственно вестник ''Галерия'' разкри цялата фактическа обстановка около инцидента. Полицаят е танцувал пред масата на Младен Самуилов ( син на олигарха Георги Самуилов) , той се е издразнил и пратил охраната си да го респектира. Само,че онова селско комплексарче се е престарал и сега ще лежи доживот ( надявам се) , а с поръчителят какво ще стане ?????? Вече повече от седмица никоя медия не се осмели да напише цялата истина , освен вестник ''Галерия''. Никъде не се споменава защо е пратен бодигарда , заради мутресата Руми Пеева. Сега ще изкарат, че му имал зъб от футболен мач , алоооооооооу ние не сме от село Куртово Конаре , като убиеца !!!!!!
цитирай
4. zabavnata - Полицай, мутри, компаньонки!
12.03.2012 10:45
Ясно като бял ден. Бас, че полицая не е бил с жена си и детето на дискотека.
Бизнес, но и там бият през пръстите, а някой път...
цитирай
5. bgman13 - реплика към анонимен - Трайко Трайков
12.03.2012 11:38
анонимен написа:
Полицаят е танцувал пред масата на Младен Самуилов ( син на олигарха Георги Самуилов) , той се е издразнил и пратил охраната си да го респектира. Само,че онова селско комплексарче се е престарал


Искаш да кажеш, че полицай на годината за 1998 е бил убит случайно? Да, случайности наистина стават, обаче аз не вярвам в тях. По някаква случайност, моето чене го счупиха една седмица преди началото на предизборната кампания, пак по същия начин.
По някаква случайност, бащата на Багата е бопаджия и още някаква важна държавна длъжност.
Според мене трябва да бъде зададен правилния въпрос:
Кой стои зад всичко това и защо е нужно тия екзекуции да бъдат извършвани публично?
И обърни внимание, че след като досега убиваха само престъпници, общественото мнение навикна да смята, че ако някой са го убили, значи си го е зслужил. И сега тия присъди и тоя метод са вече дефакто легитимни. А където не са баш легитимни, минава обяснението, че става въпрос за скандал в дискотеката.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.