Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2009 18:38 - 17 мига от Пълната Промяна!
Автор: eleonoraknyazheva Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2156 Коментари: 8 Гласове:
1

Последна промяна: 28.01.2009 18:43



( Сценарий за скеч. Таргет аудитория : всички мъже и жени в потенциална бракоразводна възраст и техните роднини.)


До вчера си бил мъж, който е оставял жена си да взема всички отговорни решения сама, за да има кого да обвиняваш после. Днес, обаче, наближаваш 40-те –прекрасна възраст, в която мъжете решават да се променят, ама коренно! Имаш и стимули, но за тях по-късно. Здравей, втори живот!

След като си взел решение за ПЪЛНА ПРОМЯНА, жена ти ТРЯБВА да разбере, че или ще ти разреши да я тъпчеш, докато е жива или да се разкара от живота ти. Защо ли? Защото е трудно да живееш с човек, който знае колко струваш – това ти създава усещане за малоценност и вина. А и кой ще спори, че е по-лесно да свалиш някого до своето ниво, отколкото да положиш усилия да се издигнеш до неговото. Пък и любовницата не може да чака. По-късно тя също ще се включи в шоуто. Ето примерни 17 стъпки за постигане на целта:

1) Признаваш на жена си, че имаш любовница (което дълго си отричал) и че ти идва нагорно да издържаш две семейства. Хилиш се сатанински на опитите й да те упрекне.

2) Започваш ежедневно да дебнеш жена си дали няма да ти върне "жеста", като профилактично я поощряваш, наричайки я с мили определения от сорта "уличница", „магистрална фея” и „курветина” (пиюууук!). Започваш и по-често я дразниш за щяло и нещяло, като се кефиш да обиждаш нея и родителите й, когато правят опити да защитят нея и да вразумят теб.

3) Проверяваш я по часовник кога се прибира, като я принуждаваш всеки път да подобрява рекорда по бързоходство, след като изтече работното й време. През останалото време слухтиш с кого говори по телефона и не пропускаш да й подметнеш, че познатите й също са курви (пиюууук!).

4) Постоянно ровиш в чантата, портмонето й и най-вече – в мобилния й телефон, за да контролираш контактите й. Оказва се, че твой добър познат има неподозирани способности да се изявява като хакер в интернет. След като му внушаваш идеята, че жена ти е абсолютна курва (пиюууук!), той с радост ти помага да направиш нелегални разпечатки на разговорите й. После ти ще ги размахваш под носа й, за да й искаш сметка колко любовника има. Да не забравим да уточним, че ти лично набираш телефонни номера от мобилния й, докато тя е в банята, тоалетната или просто спи.

5) След като жена ти е издържала геройски тези изпитания през изминалата година, трябва да се постараеш повече и започваш да й внушаваш идеята, че можеш леко да я поотровиш, като се въртиш около чашата й с кафе сутринта, ужким търсейки аналгин в шкафчето с лекарствата. Небрежно се шегуваш, че не е трудно да сбъркаш отрова за мравки със сметана на прах. При това й намигваш лукаво.

6) След като си изпробвал всякакви варианти, включително блъскане на жена ти в стените, мебелите и зверско щипане за десерт, и си я гледал с онзи озверял поглед, така се вживяваш, че чак сам си вярваш, че си прав : много й знае устата на тая, истерична е и умишлено създава конфликти, като те обвинява, че няколко пъти съмнително не се прибираш в къщи и алибито ти издиша. Освен това, че си лош баща, защото „добрината” ти към детето е само показна. Разбираш , че ти е време е да минеш на план Б, а именно:

7) Купуваш си предплатена сим-карта ( демек – анонимка ), с която междувременно участваш и в игра за лек автомобил ( с един удар два заека - Бинго!) и пускаш смс до една кабелна телевизия с обява, в която описваш прелестите на жена ти и че си търси компания за секс. Не забравяш да напишеш мобилния й номер. На кой му пука, че смс-а е пратен от един номер, а пък в обявата пише друг. Това го правиш навръх рождения й ден, вместо подарък, пък и за да ти е двойно по-приятно. Представяш си как й звънят един след друг куп загоряли мераклиив в най-натовареното за нея работно време, а тя се чуди какво става и какво да обясни на колежките си.

8) После се обаждаш възмутен на няколко свои добри приятели и роднини, желателно по-наивни или такива, дето не са одобрявали жена ти и го удряш на рев, че си потресен, защото си установил, че жена ти е курва (пиюууук!) и да си пускат бързо телевизорите на въпросния канал, където по кю-то тече обявата. Не забравяш да ги изчеткаш колко са били прави навремето, като са ти казвали, че тя не е жена за теб.

9) Жена ти, която нищо не подозира, междувременно, намира под матрака листче, на което с твоя почерк са написани телефонни номера на жени за секс, с данните им и тарифите им. (Това е бонус, защото е станало случайно, но все пак е от голяма полза. Жена ти е чувствителна на тема изневяра. А по-късно тя ще установи, че една от курвите (пиюууук!) от листчето е поканена да живее в семейното жилище. А може би точно тя ти е дала идеята как да натопиш жена си. Това може допълнително да се уточни в сценария.)

10) Имаш си мп3, с което ходиш подир жена си от стая в стая (уж, че слушаш музика), като й говориш цинизми, на подбора на които биха завидяли и в Централния Софийски затвор и когато търпението й се изчерпи и знаеш, че вече всеки момент ще си изпусне нервите, натискаш за запис. После я заплашваш, че ще го приложиш в съда, като доказателство за нейната истеричност и лошо възпитание. Абе най-вече ще го пуснеш на хората, които ще искаш да спечелиш на своя страна. ( По-късно в съда ще ти свърши работа твоя добра съседка и вярна приятелка, която „често чува викове от съседското жилище”, без да спомене, че някои са били за помощ. Но на кого му пука?)

11) Тъй като поради изброените ти начини на поведение, жена ти от дълго време е толкова отвратена, че вече не гледа на теб като на мъж, започваш да й показваш по-често колко много я „желаеш” и й намекваш, че може да бъде и насилена, ако не е отзивчива.

12) В крайна сметка целта ти е постигната и жена ти се маха от къщи с детето и със символичен багаж и отива при майка си. Идеално. Две гърла по-малко. Е, после любовницата ще доведе своите деца, но .. чукането иска жертви, все пак.

13) Ти, обаче, искаш да си сигурен, че жена ти ще подаде молба за развод. Затова я зариваш в течение на 3 седмици със 150 смс-а, в които й даваш пояснения колко ти си по-по-най, а колко тя е недостойна да ти бъде жена и да се върне в семейното жилище. Трябва да звучиш убедително, затова гледаш с смс-те да я удряш по най-болните за нея теми.

14) Жена ти подава молба за развод, а ти започваш изпълнението на план В, за да "докажеш" на всички, че ти си бил жертвата в този брак, включително подаваш жалба срещу жена си за домашно насилие. Знаеш, че срещу прилична сума пари, добрата съседка и стара дружка, ще излъже в съда каквото й кажеш.

15) Междувременно адвокатът ти издейства да плащаш минимална издръжка за детето си (40лв). Ми така де – майка му да му мисли на това дете! Много важно, че по телевизията казват, че издръжката на едно дете между 7 и 10 години днес, е около 384лв.

16) По време на едно от бракоразводните дела предвидливо се отърваваш от сим-картата, от която беше набедил жена си за курва (пиюууук!)със секс-обява , като я връчваш в плик чрез адвоката си на жена си направо в съдебната зала, под предтекст колко добър баща си и че искаш да говориш чрез тази карта с детето си. Да не забравим – не присъстваш лично на нито едно от делата, защото те е страх, че съдийката ще те хване неподготвен, а ти мислиш тромаво и ти трябват дни докато съчиниш какво ще казваш, пишеш или направиш. Пък и плащаш добри пари за съветите на адвоката си. Той яко те нахъсва , за да си заслужи парите.

17) Има и последен бонус в цялата работа – докато си умувал как да изложиш максимално жена си пред всички, които я познават, си видял по въпросната кабеларка мобилно номерче с данни на блондинка, желаеща секс контакти срещу скромно възнаграждение, която се оказва и опитна масажистка. Запознаваш се с нея и я прибираш в къщи. Пасвате си отлично. И тя е възмутена от жена ти. С удоволствие ще й звъни по телефона, за да я разиграва. Какво ти пука, че новата ти приятелка прави секс за пари и без да подбира? Най-после си намерил половинката си! Даже и имената ви си приличат. И това ако не е съдба ...  
 (Смях в залата)

2008г







Тагове:   Мига,


Гласувай:
1



1. eleonoraknyazheva - А сега сериозно...
28.01.2009 19:36
"Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни", не помня Ницше или някой друг го беше казал, но на собствен гръб съм се убеждавала не един път, че е вярно. Гореописаното е по реален случай и ако разпознавате дори 30% от описанието на мъжа, в мъжа до вас, незабавно се махайте от него и си търсете добър адвокат.
цитирай
2. zero - Страшно е това,
28.01.2009 19:45
което си написала Eleonora...Много черна изобретателност от страна на мъжа.
цитирай
3. eleonoraknyazheva - Да,
28.01.2009 21:09
такова коварство и у жена не бях виждала, zero.
Пази Боже от подобна измет.
цитирай
4. zulu - нямам думи....
28.01.2009 22:41
версиите на Господ нямат край....
съжалявам, ако съм крайна, но това е най-милото, което успях да напиша....
смела жена си, щом си минала през всичко това, имаш сили да го опишеш, че даже и с чуство за хумор на моменти ....
а стиховете ти са невероятни...
най-искрени поздрави!!
цитирай
5. eleonoraknyazheva - Благодаря за съпреживяването, zulu,
28.01.2009 22:49
а версиите и вересиите (позволявам си игра на думи) наистина нямат край.:) Понякога и аз самата като го чета, имам чувството, че не се отнася за мен. Но точно за това го и написах - за да се излея и да ми олекне, и за да не го забравя някога, случайно, когато за миг си въобразя, че човекът насреща ми е способен да се промени към по-добро, защото и в това се лъгах няколко пъти. Не мога да му простя, което ми тежи. Не знам доколко съм смела, но съм по-малко наивна вече. Благодаря ти още веднъж за добрите думи.
цитирай
6. kisstherain - Честно казано, останах без думи. . . ...
29.01.2009 11:38
Честно казано, останах без думи...
Възхищавам се на смелостта и на стоицизма ти през онези моменти. А също и на силата, която имаш сега, за да споделиш всичко това.
Такива неща не се забравят, а за прошката.....просто трябва да мине повече време.
Успееш ли да му простиш, то значи наистина ще бъдеш свободна.
Успех!
Поздравявам те от сърце!
цитирай
7. eleonoraknyazheva - Към kisstherain.:)
29.01.2009 12:52
Желание за отмъщение нямам и не съм имала, поне това не може да ми се отрече. Прошката отчасти съм я дала, доколкото нямам проблем да обшувам с този човек без злоба, но той не спира да изпростява и понястоящем. Дребната душа не подлежи на облагородяване, в това съм вече убедена на 100%. Опитвам се да не се ядосвам. Трудно е да запазиш човещината в себе си, докато общуваш с безхарактерни хора. Бъди здрава и се пази.:)))
цитирай
8. angelmoi - Бог да те пази! Има възмездие ! Го...
31.07.2010 20:55
Бог да те пази! Има възмездие ! Господ бави ,но не забравя !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eleonoraknyazheva
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1434010
Постинги: 438
Коментари: 3205
Гласове: 10900