Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2015 00:22 - Как унищожават Германия и Европа, novorus.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5108 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Решихме да разберем от наши германски приятели, какво е отношението вътре в Европа към създадената ситуация с бежанците. Научихме мненията на обикновени жители на Германия, изяснихме настроенията и прогнозите им, и какво може да се очаква в бъдеще.


image

 

Как се отнасяте към днешната ситуация? Има ли някакви видими изменения в живота в Германия поради потока бежанци от Близкия Изток?

— Много моля редакцията да не публикува името ми, и ще обясня защо, с отговорите на въпросите ви.

Много съжалявам, че живея в такова време, когато ние всички, в онлайн режим можем да наблюдаваме как се унищожава Европейския союз, как целенасочено се унищожава Германия и другите страни на Европа. Личното ми мнение е, че Германия извърши, подчертавам, вече извърши самоубийство. И път назад, за съжаление, няма.

Глобални изменения в живота на германците за сега няма, или по-точно, има, но не са толкова явно изразени. На германците им заменят съзнанието, лишават ги от историята и от културата. Много активно зработи машината на пропагандата. Американската идеология, натрапвана на германците, запълва умовете на гражданите на Германия. Германското общество условно е разделено на 4 лагера.

Първите – не мислещите, зомбирани от телевизията, интернет и медиите, открито и без стеснения поддържат правителството на Германия и глупавите идеи на Анжела Меркел, да приемаме огромна маса бежанци от Близкия Изток. Всичките германски медии, радиото и телевизията показват въсторженни кадри с посрещане на потоците бежанци, от жителите на Германия. Подаръци, цветя, пари и германска радушност. Такава е основната картинка в германските новинарски канали.

Вторите — това са гражданите, които никога и в нищо не вникват или просто си дават такъв вид. Хората работят или живеят на социални помощи, гледат тъпи сериали или хумористични предавания. Тях не ги интересува, какво се случва там навън и какви проблеми са възникнали. Те виждат само това, което искат да видят, и не възприемат нищо друго.

Третите са тези, които действително разбират създадения проблем и виждат заплахата. Реалната, а не измислена. За мое огромно съжаление и аз живея в тази страна, където за истината и за собствените мисли може реално да си изпатиш. Например, с кариерата. Аз не мога открито да изразявам мислите си и да говоря за тези неща. Защото мен веднага ще ме приравнят към четвъртата група — десно-радикалните или още по-лошото, към фашистващите.

Четвъртите са деснорадикални националисти. Да, такива има и не е тайна за никого, че тези организации са много в Германия. В основната си маса, това са марионетки в нечии ръце. Такава е ситуация с десните във всички страни. Те си имат кукловоди и манипулатори. Кажт им „съсс“ и те започват да пишат надписи и да палят лагери на бежанци. Ако трябва да се устрои шествие, - ето ви го! Но всичко което се върши от тях е под такова наблюдение, че нищо нежелателно или самостоятелно не може да се очаква.

Ако можех открито и без цензура да изразя мнението си в Германия или в която и де е друга страна в ЕС, не бих скривал името си. Но след като живея в Гермеания, за мнението ми веднага ще ме причислят към привържениците на десните идеи. Става дума за активна дейност, за подемане на някаква инициатива или социално движение.

Мен и семейството ми, за такава дейност ще ни преследват цял живот. Няма да ни дадат нормална работа, или да взема кредит от банка, и т.н. Мнозина може да възразят, че не съм прав, и че има маса организации и движения. Но ще ви огорча. Това е фикция, лъжа и измама. Това са изкуствено създадени организации, със свои (задкулисни) манипулатори и организатори. Германия (и почти всяка друга страна) така е устроена, че вичките подобни организации се следят и контролират.

От какво са предизвикани опасенията ви? Защо считате, че Германия е извършила самоубийство? Нима 800 000 заявени от правителството на Германия, бежанци от Близкия Изток, могат да заплашат германците?

Опасенията ми са предизвикани от следното.

През всичките 70 години след Втората световна война, на германското общество натрапваха американския модел на развитие. Особено чувствително стана това през последните 20-25 години. Извършва се постоянна подмяна на понятията и се играе само пред едната врата. Германското общество целенасочено се унищожава, като нация.

Младаежите, от самото им раждане се възпитават, да станат хора без собствено мнение и без лична мотивация. А по точното е, че младежите въобще не се възпитават. Родителите все по-малко и по-малко вземат участие в този процес, понеже децата ги възпитават в детската градин, в училище, и в най-добрия случай, в университета, а родителите им, в това време са принудени да работят. Програмата на училищното образование в Германия е копие на американските образователни учереждения, където учителите са бездушни, като роботи, програмирани с училищната програма. И какво могата да дадат на децата? Нищо.

Не става дума за точните и другите науки, там всичко е нормално. Говоря за възпитаване на личности. За това, какво трябва да се залага още от детството в човека. И всичко това се унищожаваше десетилетия.

Огромен принос в унищожаването на нацията дадоха ЛГБТ (лезбийско-гейските) движения. В Германия от 2001 година, гейовете и лезбийките могат да регистрират граждански „бракове“. Работата е там, че германската нация – това, фактически, са две съвсем различни нации, до и след реализацията на «плана Маршал». Новата следвоенна нация много грижливо, много правилно - демократично, я отглеждаха. И точно това грижливо и акуратно отглеждане доведе до там, германците да не са способни вече да се противопоставят на заплахите от вън.

Ние всички сме дотолкова затънали в търсене на себе си и за разбиране — кой съм аз? Момче, момиче или нещо друго. Ние вече не виждаме никакви други заплахи, освен онези, които ни покажат по телевизията нашите задокеански съюзници. Наши “врагове” според тях, са злите руснаци и митичните вируси. Ние — народът на Германия, сами си станахме врагове. Ние сами себе си унищожаваме, довеждайки в дома си тези, които никога няма да се съобразяват с нас. Ние възторжено махаме и приветстваме чужда ни, по същество, култура от Близкия Изток, а самите ние сме принудени да слагаме решетки на прозорците си и железни врати. Още сега станаха много популярни услугите по поставяне на охранителни сигнализации.

Познавам възрастна двойка, която е принудена да живее на вилата си, понеже в къщата им се настаниха 50 семейства бежанци. То е шум, мърсотия, заплаха и други неудобства. Свърш тихият и отмерен живот. Сега вече ние германците ще се приспособяваме към бежанците, а не те към нас.

Аз не вярвам, че такова количество бежанци в Европа се появи просто така. Лъжет ни, че това са бягащи от войната сирийци, и наистина не е така. От 100% беженци, само 25% са сирийци, а останалите какви са тогава? Либийци, афганци, иракчани и даже пакистанци, а нима там сега е война? Нима демокрацията, която натрапиха в тези страни, не се е прихванала?

Заявената от германското правителство цифра 800 000 човека, е лъжа. Мамят ни нас, гражданите на Германия. А на практика, броят на бежанците ще расте в геометрична прогресия. Още сега, като вървят по улиците на много германски гадове, много хора си играят на „късмет“, кой ще види сред преминаващите, германец. И наистина това е доста трудно.

А защо мисля, че това е самоубийство? Защото изход от тази ситуация просто няма. Германците ще трябва да търпят всичко това, което ни се сервира. Днес са 800 хиляди, а утре – неколко милиона. И никой няма да направи сериозни крачки, това да се спре. Само до преди половин година нямаше такива проблеми. Имаше неголеми потоци и те бяха практически незабележими. А сега това е лавина. И лавината, по време на движението си, набира все по-голяма маса. И какво прави още лавината? Помита и затрупва всичко и всички по пътя си.

Според вашите думи излиза, че този процес е изкуствен и е планиран специално от американците и властите в Германия, или аз греша? И ако е така, защо точно сега се случва този наплив на бежанци и защо именно в Германия? Нима германските власти не си дават сметка за случващото се и не разбират всичките проблеми?

Всичко е точно така, не грешите. Именно това и исках да кажа. Всичко това е организирано от вън. И всичките събития, всичко което се случва сега, се върши с подкрепата на канцлера Ангела Меркел и правителството на САЩ. Държавата Германия е с унищтожена конституция, с марионетен канцлер, управляван от Вашингтон, и не може да води независима политика. Това можете да го видите, не само в Германия. Болшинството страни от ЕС са под влиянието на правителството на САЩ. Ако ни кажат на нас европейците да приемем пет милиона бежанци, ще ги приемем.

Сега бежанците идват в Европа, в огромни количества, и конкретно в Германия, именно, за унищтожаване на Европейския съюз, като едино цяло, и Германия, като най-богатата страна на ЕС, и естествено, за пореден път да се разпали война на чужд континент, и с чужди ръце. И това ще е Трета световна война. Тя започна в Европа и сега ние наблюдаваме активната и част. Та нали под формата на бежанци в Германия се насочват също и ислямски радикали от ИДИЛ. При това броят на вече промъкналите се на територията на ЕС, не е 1-2 човека, а са десетки хиляди.

Съвсем неотдавна митничари в Гърция задържаха кораб, превозващ 14 контейнера с оръжие. Товарът, във вид на хуманитарна помощ, бил предназначен за лагер на бежанци в Германия. След проверката на багажа, вместо декларираните пластмасови мебели, открили 5 хиляди единици оръжие и 491 950 патрона.

 

image


 

image


 

image


 

image


Всичките тези контейнери е трябвало да бъдат доставени в Германия, в лагер за бежанци. Защо ли, според вас?


 

Властите в Германия виждат, разбират и напълно си дават сметка за всичко това. Те не са слепи, но работата е там, че на тях не им пука за гражданите на страната им, и за страната, откъдето бягат бежанците. Не им пука и какво ще стане нататък. Те мълчаха и позволяваха да се унищожава страната, и я грабеха заедно с американците.

Мислите ли, че сега ще с възмутят? Ние вече отдавна не сме независима страна, ние сме колония или 51-ви щат на Америка. Те гарабиха и продължават да грабят - Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и Украина. Вижте само, кого обвиниха за наплива на бежанците в Европа? Руснаците и Путин.

Излиза, че това се случва, защото Русия оказва военна помощ на Башар Асад в борбата му с проамериканската опозиция, терористите, ИДИЛ и всичките други боклуци, събрани в Сирия от целия свят, за да мъчат с война бедното население вече 5 години. Замислете се над това. А бил виновен Путин. Какво ще кажете? Пет години продължава войната, а бежанците чак сега се появиха, и те ги забелязаха?

Ето неколко снимки на бежанци от Сирия, особено изстрадали от войната. Погледнете само колко са „гладни“ и „нещастни“.

 

image


 

image


 

image


 

image




Според вас, трябва ли Европа, и в частност Германя, да очаква терористични заплахи и атаки?

Да, аз мисля, че това е една от основните причини, защо сега такъв голям поток бежанци идват в Германия и Европа. Навсякъде, където сложи ръката си Вашингтон, цари хаос и безпорядък. В най близко бъдеще това очаква Германия и Евросъюза.

Ще има терористични актове, ще има миграция на европейци, и това е само началото. Икономиката на Америка изисква война, световна война. На Америка не й е нужна независима Европа, нужен й е послушен и изпълнителен инструмент, та после всичко това да се хвърли срещу Русия. Именно такъв инструмент, както и по време на първата и втората световни войни, ще е Германия и редица други страни от ЕС.

Излиза, че Европа е само инструмент, а основната цел е война с Русия? Чака ли ни голяма война с Русия?

Войната с Русия американскто правителство води вече отдавна. Всичките страни, участнички в първите две световни войни са били само инструменти, за да бъде унищожена и разкъсана на парчета вашата огромна и богата страна. Независимата политика на президента Путин заседна като кост в гърлото на правителството на САЩ. Вас ви ненавиждат като нация, считат ви за варвари и възпитават половината свят с тази идеология. С филми, репортажи, публикаци, телевизии. Американскто правителство никога няма да може да се примири с факта, че я има голямата Русия. Или вие, или те.

Има още един възможен вариант. Ние жителите на Германия и ЕС, за пореден път да бъдем измамени с идването на някой нов Хитлер или негово подобие, за да се избавим (уж) от бежанците, от които страда цяла Европа, а после да се организира нов поход срещу Русия. Аз и това не го изключвам. Историята вече помни такива примеро и идеологии.

Не случакно американците изпробаха некои манипулации със съзнанието на един цял народ в Украйна. С помощта на медиите, интернет и други технологи за масово зомбиране на населението, на цяла страна.

И последнен въпрос. Ако ситуяцията се влошава, възможни ли са потоци бежанци от Европа, или не?

Несъмнено, при влошаване на ситуацията ще има бежанци и от Европа. Не се съмнявам, че подобни мисли вече са споходили много мислещи граждани на Германия и Евросъюза. Например, аз със семейството си ще отида в Русия, която според мен е единствената страна, която е способна да се справи със всичките световни проблеми, въпреки всичко. Мнозина ще заминат да живеят в Америка, Канада, Австралия. Което също е изгодна ситуация за американците. Понеже първи ще заминат мислещата част от нацията, а това е изтичане на мозъци. Виждате, че те няма да изгубят нищо, а Европа ще я унищожат.

 

 

http://novorus.info/news/analytics/40182-50-ottenkov-bezhenca-ili-kak-unichtozhayut-germaniyu.html

 

........Източник


 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
4



1. pando - 100 %
25.09.2015 21:38
ISTINA!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28351250
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930